Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!


Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!


Φιλοδοξία της εταιρίας μας είναι να μεγαλώνει συνεχώς, γρήγορα, όχι βιαστικά και με πολύ προσεκτικά βήματα!

Συνεπώς, εστιάζουμε στη βελτίωση και στην περαιτέρω ανάπτυξη τεχνικών και δεξιοτήτων μέσα από αρκετή και στοχευόμενη δικτύωση!

Μότο μας είναι: “Βρες κάποιον που βρίσκεται στο στάδιο που θες να φτάσεις και πήγαινε μάθε δίπλα σε αυτόν! Μάθε πάντα και μόνο από τους καλύτερους!”

Για το λόγο αυτό, κύριο χαρακτηριστικό μας είναι η διοργάνωση conference calls σε εβδομαδιαία βάση με άτομα που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, χώρες στις οποίες λειτουργούν με αξιοζήλευτη επιτυχία εταιρίες σαν τη δική μας.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συνήθως 6-8 εβδομάδων, διοργανώνουμε ταξίδια στα γραφεία αυτά προκειμένου να δουλέψουμε μαζί και από κοντά.

Θεωρούμε πως πιο εύκολα υιοθετεί κάποιος ένα ζωντανό παράδειγμα, παρά εφαρμόζει μια θεωρία!

Η αναζήτηση λύσεων σε καθημερινά προβλήματα είναι μία συνήθεια, όπως και το να βρίσκει κάποιος προβλήματα σε κάθε λύση επίσης. Εμείς επιλέγουμε το δεύτερο και καθώς λένε πως η σοφία είναι να ακούς, αναγνωρίζουμε τους ανθρώπους που κάνουν εξαιρετική δουλειά, μοιραζόμαστε γνώσεις και πληροφορίες και όλοι μαζί γιορτάζουμε την επίτευξη των στόχων!

Αυτό δεν κρατάει για πολύ γιατί σύντομα θα έρθει το κάτι καλύτερο να θέσει πιο ψηλά τον πήχη και να μας βελτιώσει ακόμα περισσότερο!

Η καριέρα είναι σαν κάποιος να ανεβαίνει κυλιόμενες σκάλες που κατεβαίνουν, αν σταματήσει να προσπαθεί πηγαίνει προς τα πίσω. Εμείς δεν το θέλουμε αυτό και φροντίζουμε μέσα από τη μετεκπαίδευση να μη γίνεται!

ILIAS MANESIOTIS 

Μοίρασε το στα Social Media

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr