Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε για να καλύψει την αναδυόμενη ανάγκη για μια πιο διαδραστική, ανθρώπινη και αποτελεσματική επικοινωνία των εταιριών με την τελική αγορά.

Συνεπώς, εμείς είμαστε αυτοί που επικοινωνούμε τις υπηρεσίες/δράσεις των εταιριών/οργανισμών που αναλαμβάνουμε με μια πρόσωπο με πρόσωπο εκπροσώπηση στην τελική αγορά.

Οι πελάτες αυτοί μπορεί να είναι τόσο εταιρίες και επιχειρήσεις κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όσο φιλανθρωπικές και περιβαλλοντολογικές οργανώσεις.

Η εκπροσώπηση πραγματοποιείται μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες που διοργανώνουμε επισκέπτοντας επιχειρήσεις στον επαγγελματικό τους χώρο (b2b), ιδιώτες στον προσωπικό τους χώρο (res)  ή σε μεγάλα εμπορικά κέντρα με  περίπτερα ή stands (event).

Πηγαίνοντας στην αγορά έχουμε τη δυνατότητα για καλύτερη στόχευση, αποτελεσματικότερη τμηματοποίηση, πληρέστερη κάλυψη και προσωποποιημένη διαφήμιση.

Η πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία μας δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίσουμε καλύτερα τον εν δυνάμει πελάτη του brand που έχουμε αναλάβει, να προσαρμοστούμε στο ύφος του συνομιλητή μας, να εκτιμήσουμε καλύτερα τις ανάγκες, να προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση που θα μας τεθεί και το σημαντικότερο, να έχουμε άμεσα ένα αποτέλεσμα! Αυτό μπορεί να είναι μια άμεση πώληση ή η μεταβίβαση ενός μηνύματος με ευγενικό τρόπο.

Με τον τρόπο αυτό στους μεν πελάτες μας παρέχουμε πωλήσεις, μετρήσιμα αποτελέσματα, brand awerness, customer service, διαφήμιση και έρευνα αγοράς.

Οι δε τελικοί καταναλωτές απολαμβάνουν εξαιρετική εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη διαφήμιση, πλήρη κατανόηση των υπηρεσιών και δυνατότητα για μετά την πώληση εξυπηρέτηση.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ